The strong voice of a great community
2017

 

Θ. Πγκαλος: Θα ψηφσω Κυρικο Μητσοτκη

Την εκλογικ του προτμηση αποκλυψε σμερα ο Θεδωρος Πγκαλος που εναι πως επε η Να Δημοκρατα και ο Κυρικος Μητσοτκης.

Μιλντας στο ραδιοφωνικ σταθμ «Παραπολιτικ 90,1 FM» ανφερε: «Στις τελευταες εκλογς ψφισα Να Δημοκρατα και θα το ξανακνω. Θα ψηφσω Μητσοτκη». Εν χαρακτρισε πλεονκτημα του κ. Μητσοτκη το τι εχε το θρρος να μην ψηφσει τον Προκπη Παυλπουλο για Πρεδρο της Δημοκρατας ο οποος, πως επε, διπλασασε τους δημοσους υπαλλλους και τις προσλψεις τους μσω ρουσφετιν.
 
Ο πρην υπουργς σημεωσε τι ο πρεδρος της ΝΔ ως υπουργς της κυβρνησης Σαμαρ προχρησε στην κατργηση ιδρυμτων-σφραγδων που χρηματοδοτονταν απ το δημσιο. Επανλαβε, μλιστα, την ποψ του τι το Σνταγμα δεν λει τι ο δημσιος υπλληλος δεν απολεται ποτ. «Λει τι δεν απολεται εκτς εν καταργηθε ο φορας που υπηρετε. Αν καταργηθε ο φορας, παουν οι εργαζμενοι να εναι δημσιοι υπλληλοι. Δεν αμφισβητ τη μονιμτητα των δημοσων υπαλλλων, αλλ λω ,τι λει το Σνταγμα» συμπλρωσε.
Ακμη, ο Θεδωρος Πγκαλος υποστριξε πως ο Αντνης Σαμαρς και η ΝΔ δεν πρεπε να συμμετσχουν στο δημοψφισμα που προκρυξε ο Αλξης Τσπρας τον Ιολιο του 2015, καθς το ποσοστ συμμετοχς θα ταν ττοιο που δεν θα νομιμοποιοσε το δημοψφισμα.
Αιχμς φησε και για Κστα Καραμανλ. πως επε, επ πρωθυπουργας του κλπασαν προς τα μπρος οι αριθμο του δημσιου χρους και πρσθεσε: «Ττε ξφυγε το πργμα. Υπρχει μως να καθεστς προστασας. Εναι η εφεδρα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Καραμανλς».

 Για το θμα της αλλαγς φλου απ τα 15 επε: «Δεν καταλαβανω γιατ οι νθρωποι αυτο δημιοργησαν αυτ το ζτημα. Πντα μουν υπρ της ποψης τι πρπει να υπρχει να εδος νομικς σχσης πολιτικο γμου μεταξ των ομοφυλοφλων. πως το σμφωνο συμβωσης. ταν τθηκε το θμα αυτ, μλησα με μια αντιπροσωπεα η οποα με εξβρισε γιατ δεν υιοθτησα την ποψη οι νθρωποι αυτο να υιοθετον και παιδι. Τα αδναμα τομα, πως τα παιδι, δεν μπορες να τα αφνεις στις διαθσεις κποιων. Ξρω τι τα παιδι, απ τη δικ μου εμπειρα ταν φτασαν σε μια ηλικα, διαχρισαν τα φλα. Κποια πργματα τα κανε ο μπαμπς και κποια η μαμ. Εγ π.χ. μ' αρσει να πλνω τα πιτα και να μαγειρεω. Κθε φορ πρεπε να εξηγσω γιατ το κνω εγ κι χι η μαμ» και συμπλρωσε τι δεν καταλαβανει για ποιο λγο απ 15 ετν πρπει να προσδιορσει το φλο του να παιδ. «Ξρω πολλ παιδι που στην ηλικα αυτ δεν χουν καμα σεξουαλικτητα. Διαπιστνω απ τα δικ μου παιδι τι δεν τα απασχολε ως πρωτεον ζτημα το σεξουαλικ. Ποια εμπειρα χει νας 15χρονος πνω σ' αυτ για να μπορε να επιλξει;» κατληξε.

Ο πρην υπουργς μλησε και για τις «φυλς» του ΣΥΡΙΖΑ, κνοντας λγο για τρεις ομδες στο εσωτερικ του κυβερνντος κμματος. «Εναι οι παλιο που ακμη δεν πιστεουν τι δεν μπορε να υπρξει κομμουνισμς και τι το σστημα χει καταρρεσει. Αναλαμβνω την ευθνη μου γιατ κι εγ υπρξα καθοδηγητς τους. μουν στο ΚΚΕ απ τα 27 μου. Αυτο δεν πρκειται να το ξεπερσουν ποτ. Εγ με πολ κπο το ξεπρασα. Το δετερο κομμτι του ΣΥΡΙΖΑ εναι τα "λαμγια" του ΠΑΣΟΚ. Αυτο το λνε "πατριωτικ ΠΑΣΟΚ", σως με την ννοια τι πρπει να τρμε καλ και να δυναμνουμε. Στον Σημτη το εχα επισημνει και μου ζτησε να του κνω μια θεσμικ πρταση. Του επα να κψει κεφλια. Του επα και ονματα τα οποα δεν θα τα αποκαλψω τρα. Η τρτη κατηγορα εναι αυτ που καθορζεται απ τη μοναξι της μεγλης πλης. χει καταρρεσει η κοινωνα στην οποα εμες εχαμε μεγαλσει, χωρι, οικογνεια κ.λπ. Μετ απ αυτ, διαζγια, χωρι δεν υπρχει για επιστροφ, οι νθρωποι μνουν μνοι» ανφερε, τονζοντας τι στην κυβρνηση δεν αξιολογον σωστ τα θματα της σγχρονης κοινωνας.

Ο πρην υπουργς εκτμησε τι χουν διαβρωθε οι εξουσες και η κυβρνηση μας οδηγε σε εμφλιο πλεμο. «Τρα δεν ξρω τι κνει ο κ. Καμμνος με τις καραγκιοζστικες στολς που φορει κατ καιρος» επε χαρακτηριστικ.

Τλος, αναφερμενος στην κεντροαριστερ, τνισε τι ποτ δεν κατλαβε τι σημανει. «Εναι η παρταξη που καταλαμβνει κατ καιρος την εξουσα και κνει καταμερισμ κατ δικαιτερο τρπο. Εδ φυσικ, δεν υπρχει πλενασμα. Τι θα δινειμε η κ. Γεννηματ αν ο λας της δινε την πλειοψηφα;».

liberal.gr