The strong voice of a great community
2017

   

Εναι κανες εδ; Ακοει κανες; μεινε κανες ξπνος; (21ο)

Ακοσατε, ρεεεε, ακοσατε φωνς πανικο, τρμου, απγνωσης, εγκατλειψης και ντροπς;

«Φρουρ, φρουρ, φρουρ, φρουρ. Φρουρ, αποβλλεται ο κ. Κασιδιρης. Εεεεεεεεεεεεεεεε…, «Μπεεεεεεεεεεεε!»(αυτ δικ μας). Η φρουρ που εναι; Πηγανετε κτω ρε παιδι να φωνξετε τη φρουρ. Πο εναι; Μολνεται τη Βουλ. Δεν υπρχει φρουρ εδ».
Αποτλεσμα εικνας για γερμανικ κοινοβολιοΣχετικ εικναΑποτλεσμα εικνας για δντhttps://st2.depositphotos.com/1026684/9135/v/950/depositphotos_91359784-stock-illustration-european-black-widow-spider.jpg Αποτλεσμα εικνας για κοινοβουλιο

Απ τον επαναπατριζμενο Θεσσαλ Πολτη Βιο Φασολα
Ελληνικ κοινωνα, λληνες πολτες, SOS! Με τα «μτρα» και τα «αντμετρα» η «ΕΕ» δ ι χ ζ ε ι την ελληνικ κοινωνα. Τα εξανδραποδισμνα μνημονιακ κμματα-εταιρες, επιμνουν στην ατρμονη συγκλληση με την ελιτ-«ΕΕ» και τις εφαρμογς των ληστρικν μτρων των αγρων του βορρ σε βρος της Χρας μας. Τα δρμενα, πως καταγρφονται σμερα, καθιστον υπλογους τους λληνες πολτες που ακμα δεν χουν αναλογιστε τις ευθνες τους. Γκρεμστε τα εδωλα, νθρωποι. Επιλξτε επιτλους τι θλετε. Την Ελλδα τα διεφθαρμνα κμματα και τους ονγρους του βορρ;
«Πολιτικο» αστερισμο του διου σμπαντος δεξανε το μπχαλο του μαντριο, της στνης, της χβρας, του χανιο, πως θλετε πετε το. Μνο μην το πετε ελληνικ κοινοβολιο. Τα συστημικ κμματα-εταιρες χουν πουλσει και τη μνα τους στο σαταν και τα εμπορεματα που μας πουλνε εναι πρασινλογα, μεταξωτς κορδλες και κοινοβουλευτικ προπετσματα καπνο. Οι... μαγκις σο και οι φωνς εντς της χβρας, αποτελον το σμα κατατεθν του ασχους και της ντροπς και αποκτ πιο ντονο χαρακτρα και βεληνεκς παγκσμιας εμβλειας ταν φωνς, πως ...«φρουρ, φρουρ που εναι η φρουρ...» ταπειννουν την Ελλδα στο σχατο. Ο... τσαμπουκς η πρκληση τσαμπουκαλισμο δεν γνεται στη ...βουλ..., εν και εφσον υπρχει βουλ, αλλ στα πεζοδρμια του υποκσμου. μως την ανομα και την διαφθορ την χουν μεταφρει στα δρανα που ο φορολογομενος-βλκας πολτης πληρνει... Και αυτ λα μαζ λγονται σστημα. 
Λοιπν, φρουρ! Βεβαως και υπρχει φρουρ! κου λει, πο εναι η φρουρ! Δε βλπεται ολκληρο ιστ μιας δηλητηριδης δυτικοευρωπακς αρχνης που φυλσσεται δεντως απ τους «λληνες» εμπρους, «φλακες» και υπερασπιστς...,(και ας μη μας δουλεει ο κριος Μητσοτκης με τις «αντιπαραθσεις» του με τον «αριστερ» συνοδοιπρο του κριο Τσπρα και αναγκαζμαστε να καταφεγουμε σε λακς παροιμες με χορους και σορλα…,) των μνημονων, των πολυσυζητημνων αντιλακν και αντιδημοκρατικν και ανθελληνικν και φασιστικν-εξοντωτικν «μτρων» και «αντιμτρων».
Μτρα που μεγαλνουν τις κοιλις των μασνων, μτρα συριζακ, που θα μποροσε να τα βροντξει, ο κριος Τσπρας με την …αριστερ κομπανα του, να απευθυνθε προς τους ευρωπαους τοκογλφους και ορθ κοφτ να τους πει: Στοπ! «κριοι», δεν πει λλο, εμες σαν αριστερ κυβρνηση δε τα δεχμαστε και να σηκωθε και να τα μαζψει και ας μενε και το «παλιμπελο» εκτς της λσχης των ονγρων. Θα εχε ορθσει το ανστημα η Ελλδα και αυτς θα εχε σσει ελχιστα την αξιοπρπει του.
Προφανς δεν χει αντιληφθε τι αυτ τα «μτρα-αντμετρα» αποτελον το κερασκι της αθλιτητας, της κυριολεκτικς αποδμησης της Ελλδας και τον εξοστρακισμ του ελληνικο λαο, αφο του αφαιρον την πτσα για να νιθει απλυτα ανμπορος και εξαρτημνος απ να συσστιο του δμου και της εκκλησας.
Υπηρτες της κπως ολιγχρονης εναλλαγς στην εξουσα, η ΝΔ απ τη μια χει ως στχο να «εξουδετερσει» το Σριζα και να αναλβει την εξουσα και ο Σριζα, ο… φουκαρς, προσπαθε να τα βγλει πρα μσα απ ψμα που κληρονμησε απ τις κομματικς εταιρεες ΠαΣΟΚ και ΝΔ και απ παΣΟΚτζδικες συνταγς παλις γραφς. Απ την λλη ο εθισμς της εξουσας τους μεταβλει σε πεισματικος καρεκλοκενταρους και οι κατ πρσωπο… αντιπαραθσεις τους επιβεβαινουν και τους ρλους τους και το ανπαρκτο πολιτικ τους εππεδο και το ανθελληνικ τους ταμπεραμντο. Επ πλον απ τη μια ο μγας «σμμαχος» ο αποπροσανατολισμς και απ την λλη τα προπετσματα καπνο, εναι μθοδοι δοκιμασμνοι, πολυχρησιμοποιημνοι, γνωρζονται με την ελληνικ κοινωνα και η εμμον στη χρση τους, τους καθιστ αμ τι λλο απ ανκανους, χρηστους, επικνδυνους.
Τα εθνικ προβλματα, πως τα τουρκικ, τα Σκοπιαν, τα Αλβανικ-Βαλκανικ αλλ και τα ευρωπακ…, (με την ννοια τι και η «ΕΕ» τινζεται στον αρα…,) πως παρουσιζονται τον τελευταο καιρ στο καλυμμνο πλον απ «πολιτικ» ρπανση ευρωθατρο, βρσκονται σε λλη κατηγορα. Εξχει η κατκτηση της εξουσας και μνο. Στην αρνα των «μετωπικν συγκροσεων» της «αριστερς» του κ. Τσπρα και της δεξις του κ. Μητσοτκη, την ηθοποια τους την χουμε καταλβει? ο αποπροσανατολισμς και ο βερμπαλισμς χουν την πρτη θση, συμμετχει δε ο εκφαυλισμς και η εμποροκρατα. Εκε τα πνε υπροχα και οι δυο κομματικς εταιρες.
Ο Σριζα φειλε να μιλσει με αλθειες και χι με ψευτις. Αυτ τον κατβασε στον δη. Η ΝΔ δεν δικαιοται να… ασκε κριτικ και ιδιατερα να διεκδικε την εξουσα. Σαρντα χρνια τι κανε; Αυτο, τα δυο κμματα δηλαδ, ΝΔ και τα εναπομεναντα φερφωνα του ΠαΣΟΚ (δες π.χ. κα Γεννηματ, χρνια τραπεζικ υπλληλος, φτου! στα κρφια μας, για πρωθυπουργνα κνει) αυτο δεν ταν και καναν , τι κανε η Σκλλα και η Χρυβδη; Μνο που τα δυο τρατα υπρξαν στη μυθολογα και χι στην πραγματικτητα. Αν δεν μπορον να σκψουν στα προβλματα να φγουν.
Κλενοντας δυο αποσπσματα για τους μνημονιακος αρχηγος των κομμτων και τους ασυνεδητους πολτες:
«Οι λληνες, ελληνρες δεν χουν ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ αλλ «καλλιτχνες», μαφιζους, λαμγια, τζκια..., σαρντα χρνια βουλευτς σου λει ο λλος, υπερηφανεεται και σηκνεται η τρχα κγκελο και η υπερπαραγωγ που βγζει ο «πολιτικς μπαχτσς» απ αχταρμδες, βολεμνων, «ιδεολγων»…, κι εδ εναι που να τραβς τα μαλλι σου. Ψξτε σο θλετε τα τελευταα σαρντα χρνια και βρετε ναν «πολιτικ» που να μοιζει στω και με μια τρχα απ τα αχαμν του Μακρυγιννη, του Κολοκοτρνη, του Καρασκκη και λλων πατριωτν του 21.. Θα βρετε μως ψευτοεθνρχες, ονματα που με τον λφα βτα τρπο χουν συμβλει στο μγιστο για τη σημεριν κατσταση της Ελλδας, μιας Ελλδας των κομμτων και των αποβλακωμνων πολιτν της που συμμετεχαν εξσου στην καταστροφ. Αυτ εναι η Ελλδα του σμερα που τα λαμγια, ληστς και κλφτες δεν μπορε να τα βλει κανες στο χρι. (Απ το: Εναι κανες εδ;» (Μας ακοει κανες; (6ον) Ιολιος 11  2015)
Και απ το (Φθινοπωριν αφιρωμα του 2016 - λ ο ι   μ α ζ    μ π ο ρ ο μ ε  (5ον)
«Το τι τους λληνες εργαζμενους επ σαρντα χρνια τους λστεψαν τα ταμεα και σμερα τους φορολογον με εγκληματικος τρπους και τους επιβλλουν την φτχεια, την πενα, την επαιτεα, την αυτοδικα, την αναγκαστικ εγκατλειψη και φυγ και επιπλον τον παροτρνουν να γνει εθελοντς σε διφορες ΜΚΟ και του προσφρουν τη συνθεια των συσσιτων ... Αυτο λοιπν, οι λληνες, οι νεολληνες γηγενες, εξακολουθον να συμπεριφρονται απαθστατα, να απεργον και να διαμαρτρονται και ως εκε. Αντ να βουξουν οι δρμοι απ την χειμαρρδη παρουσα τους, με την απθεια τους θυμζουν στνη με πρβατα που βελζουν επειδ ο κτηνοτρφος ξχασε να τα δσει βορ, την οποα, βορ, τα δια πρβατα δημιουργον στο μαντρ…

Ε.Ε. Ελλδα, Τρκαλα, Μιος 18  2017  pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de