The strong voice of a great community
2017

   

Εναι κανες εδ; Ακοει κανες; Εναι κανες ξπνος (20ο)

Εκφαυλισμς-μερκαντιλισμς στην παρακμ
Επανασσταση-επαναπροσδιορισμς του λληνα πολτη!

«Η σραγγα Παναγοπολας θα πρει το νομα του Ανδρα Παπανδρου. Του ανθρπου που μας ενπνευσε πως ο Αλξη Τσπρας», επε ο Χρστος Σπρτζης.

Σχετικ εικναΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗhttp://news247.gr/eidiseis/koinonia/article4620591.ece/BINARY/w660/dromos.jpg

«Τα 14 Περιφερειακ Αεροδρμια στην γερμανικ Fraport παραχωρε με απφασ της η κυβρνηση, σε υλοποηση του σχετικο διαγωνισμο που χει ολοκληρωθε προ μηνν και μετ απ την εισγηση της διοκησης του ΤΑΙΠΕΔ στις 3 Ιουλου».
Χρονογρφημα ντροπς - μεταξ αρος και γης
Απ τον επαναπατριζμενο Θεσσαλ Πολτη Βιο Φασολα
Κι εμαστε μες στη μεγλη βδομδα. Και τ’ αγκθινα στεφνια που φορει ο λας, στο κθε αγκθι εναι δεμνο με συρματπλεγμα κι να μνημνιο. Μια «σμβαση» ντροπς και «αριστερς» ανικαντητας 99 χρονν. Μια αξιολγηση εθνικς καταισχνης…,(τρα λμε εθνικ και θα μας χλευσουν μερικο θεωρντας μας ανδεους…,) που γρασε τον ελληνικ λα και τον γοντισε στην αγωνα του περμενε σαν κατδικος να ακοσει την ποιν του: «Και σταρωσων αυτν». Κι εμαστε μες στη μεγλη βδομδα. Και ο απηχος του βορδουλα, που χρησιμοποησε ο Χριστς, που σκιζε σρκες και πετοσε εμπορεματα των ττε ανθικων εμπρων, δε σβνει.
Κι νας λλος βορδουλας ανταγωνστηκε μ’ εκενον του Χριστο, που δεν αφνει απηχο, αλλ μια συνεχ βο Πραγματικν Παθν που οι αρχιαπορυθμιστς της αριστεροδεξις κυβρνησης, ξνοι, σχετοι και επικνδυνοι για το να της δημοκρατας, χρησιμοποιον ενντια στο λα. Και ζομε την βδομδα των παθν, των δικν μας παθν, που κανες δεν σκφτεται το τλος τους. Και ανμεσα στα ραπσματα που αφνει ο «αριστερς» βορδουλας, πετνε κυριολεχτικ, χι τα αεροπλνα αλλ τα 14 αεροδρμια εν οι σραγγες αποκτον ονματα, που ο «χαρισματικς» «ηγτης» των συριζοΠαΣΟΚων χαρζει…
Σγουρα κτι χει πθει ο κριος Τσπρας…, εβδομδα παθν δεν μπορε να αποτελε εξαρεση- η γελοιοποηση των θεσμν επιβλλεται…, κτι χουν πθει οι νθρωπο του και γενικτερα οι … σντροφοι της εταιρας του. (Μια διευκρνιση: Εμες λμε αυτ που εσες λτε «κμματα» εταιρεες). Αλλις δεν εξηγεται. Και επσης σγουρο εναι τι δεν χουν χσει τας φρνας των. Για να ταυτοποιηθε κανες και να αναγνωριστε απ τους εμπρους της τερατμορφης εμποροκρατας της «ΕΕ» ως «μνατζερ», σημανει τι εναι ξιος μπορας, χει απολσει κθε κνητρο για την πατρδα του, προσεγγζει την παρασημοφρηση ανρμοστων ττλων και επσης ακμα πιο ξιοι κρνονται κι εκενοι οι… σντροφο του, του 3 και κτι %.
Αλλ ο κριος πρωθυπουργς, Αλξης Τσπρας αποδεχτηκε χι μνο ικαντατος μπορας αλλ και φωτισμνος με παΣΟΚικ εξοπλισμ που ξεπρασε και τον μακαρτη Α. Παπανδρου και τον εν ζω κριο Σημτη-καλ να εναι ο νθρωπος - μπορε να τον δομε πλι στις σοσιαληστικς επλξεις που αυτν τον καιρ λος ο πρασινκοσμος εναι μαντρωμνος στα πλοκμια του Σριζα μλλον οι συριζαοι χουν παγιδευτε στα πλοκμια των ΠαΣΟΚων και χουν κυριολεκτικ αλλοιωθε.
«Το μεγλο και ανυπρβλητο πρβλημα αυτς της χρας εναι… η πολτοποηση της συνεδησης του δηλητηριασμνου με το δηλητριο του κρατου ατομισμο και του με κθε τρπο ανελητου κυνηγιο του χρματος, ελληνικο λαο, που επβαλε και ανακρυξε ως κυραρχο θος ο «Μγας εκμαυλιστς» του Ελληνικο λαο, Ανδρας Παπανδρου…» (Απ τον υπροχο και φθαστο στυρο Χρρυ Κλνν). σως ο κριος πρωθυπουργς να αναρτσει ναν πνακα δπλα απ’ τον μακαρτη Α. Παπανδρου.
Το απολτιστο σο και εμποροκρατικ εππεδο που επικρατε στις μρες μας, κτι που μοιζει με μεταλλαγμνο οργανισμ, ο οποος χει διεκδικσει και επιτχει να ρυθμζει τις τχες μας, οι Συριζαοι το χουν καταφρει μσα απ ΠαΣΟΚικς γκρουποσκουλα και κθε εδους ποικλων εκμαυλιστν. Ο …αριστερς πανσπερμισμς του Σριζα σο και του παλιτερου ΣΥΝ, εξοπλισμνος με στοιχεα φραμασονας και αμοραλισμο, φατρας και οπορτουνισμο, εργαλεα διοχετευμνα με περσσια μαεστρα απ εξωαριστερος χρους, κινθηκε ως διελκυστνδα στις «πυραμδες» του «εκσυγχρονισμο» και των απορρυθμσεων μεταθτοντας, μσω εξανδραποδισμνων αχταρμδων του, το κντρο βρους της Συριζιακς αριστερς στις ατραπος των ψευτοσυμμαχιν, (βλπε συγκυβρνηση με κομμτι της δεξις) και στην εξαπτηση του λαο .
Λοιπν, εκφαυλισμς και μερκαντιλισμς στην παρακμ. λα τα χουν καταπιε. Ξεκινντας με τις αξες - θ ε σ μ ο , νοημοσνη, πολιτισμς, ιστορα, θη, θιμα κ., αφο τα διφθειραν λα, νοιξε ο δρμος προς τον ολοκληρωτικ καπιταλισμ. Αυτς εναι ο μερκαντιλισμς? η εμποροκρατα, την οποα και η σημεριν συγκυβρνηση Σριζανελ πιστ υπηρετε, τσι που η ρμη Ελλδα ως κομματικ φουδο χει ολοκληρσει τις ταπεινσεις της.
Το κομματικ κρτος, απ το 74 και μετ, οι νεολληνες φειλαν να το διαλσουν. θελε μνο Νοικοκρεμα και χι ξεπολημα. μως οι εναλλξ κομματικς στρατις που φτνανε στο 80-90% του συνλου του πληθυσμο…, (θυμστε τις λαοθλασσες και στα μπαλκνια τους «ηγτες»..,) λειτοργησαν παθιασμνα ως Apsolout Lumpen proletariat.
Αυτς ο συσχετισμς των… στρατιν δεν λλαξε? απλ στις μρες μας σκορπστηκε σε κομματικς γκρουποσκουλα…,(δετε τον μηχανισμ του πολυκομματισμο, μια ανητη πανσπερμα και απαρδεκτη για τον 21ο αινα και μετρεστε…,) μλιστα με τα τελευταα συριζιακ μνημνια και ξεπουλματα, τα % των Lumpen ανβηκαν…
Η παρακμ αποτελε πλον μια οδυνηρ πραγματικτητα. Πρα απ κει δεν μπορε να πει. Το δε σπισμα της ελληνικς κοινωνας αποκαθσταται μνον με την αποδμηση των σημερινν κοινοβουλευτικν εταιριν-κομμτων, μσω ψφου. Γνεται. Με λλα λγια χρειαζμαστε να μνο πργμα. Τρα: Επανασσταση-επαναπροσδιορισμς του λληνα πολτη. Μπορομε;
Εν κατακλεδι στο δια τατα : Μεταξ αρος και γης. Εδ εναι το μγα τραγελαφικ γκλημα των αινων που καταγρφεται στην Παγκσμια Ιστορα ως γιγαντιαα ασχμια των «ελλνων». Η Δημσια Περιουσα λγεται ΔΗΜΟΣΙΑ διτι εναι ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. Το να τολμει οποιοσδποτε ανεγκφαλος «πολιτικς» αρχηγς κομματικς-μαφιζικης εταιρας να την ξεπουλει και οι μεταλλαγμνοι σε αχυρνθρωποι «πολτες» να μνουν αδιφοροι και απαθες,. αυτο εναι ΕΧΘΡΟΙ της Ελλδας και ως ττοιοι ΟΦΕΙΛΑΝ, απ το υγις πλρωμα αυτο του νδοξου αλλ συρμνου σαν πρνη στα σοκκια των μερκαντιλιστν και μαφιζων τπου να αντιμετωπιστον.    
Ξυπντε ρε, ξυπντε επιτλους απ το δρμα που εξελσσεται μπρος στα μτια σας, θλιοι της αθλιτητας και τκνα της κατρας που καταδικσατε τον τπο μας στην αφνεια. Ξυπντε ρε εσες που εξακολουθετε να υποστηρζετε αχυρνθρωπους «πολιτικος» που εξακολουθον να δολοφονον την Ελλδα. Ας βγει νας οποιοσδποτε «πολιτικς» υψηλμισθος βολευτς που προστατεεται απ αστυνμους, που του δσανε οι λληνες φορολογομενοι αυτοκνητο υπερπολυτελεας και λλες ανσεις, που μαθε ριστα τον παπαγαλισμ και στα τηλεοπτικ «κλουβι» βρσκει τον εαυτ του, να μας πει τι δεν εναι διεφθαρμνος τι δεν υπηρετε τη διαφθορ, τι νοιζεται για την πατρδα και παρλληλα μσα στις δνες του εκφαυλισμο την ξεπουλ…
«EΕ», Ελλδα, Απρλιος 12  2017  pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de