The strong voice of a great community
2020

Ο ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ

Γρφει ο Γιργος Ιεροδικονος

Χθες μου ρθε να βντεο απ μα σωνομοσιολγο, με ττλο «ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ – ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ & COVID-19», που παρελανουν δεκδες «γιατρο» αν τον κσμο, για να το δω και να πειστ, μου επε. Ε λοιπν, την κουσα. Και χι μνο το εδα, αλλ κθισα και ψαξα, ναν προς ναν, λους αυτος τους παρελανοντες. Και να τα αποτελσματα της ρευνς μου!
Μην το προσπερσετε. Διαβστε το λο μχρι τλους κι ας εναι μακροσκελς. Δεν γινταν διαφορετικ. Αφο εναι τσο πολλο!

Andrew Kaufman

Ο Dr. Andrew Kaufman εναι νας τρελογιατρς με δρα τις Συρακοσες της Νας Υρκης. νας απ’ αυτος που απ τις πρτες μρες της πανδημας COVID-19 ισχυρζεται τι δεν υπρχει καν ις. Ηγετο των αντι-μασκιστν σε δημσιες διαδηλσεις στις ΗΠΑ και τρα ηγεται των αντιεμβολιαστν.
Τι να πρωτοπες γι’ αυτν τον τπο; Παλαιτερα λεγε τι η σκωληκοειδτιδα δεν εναι και καμι μεγλη υπθεση και μπορε να ανακουφιστε με να απλ κλσμα. Απλ, λει την μεγαλοποιον οι χειροργοι για να τα κονομνε.
Δεν αρνεται απλ την παρξη της covid-19. χι! Αρνεται επσης και την παρξη ιν για το κοιν κρυολγημα, την πολιομυελτιδα, το HIV-AIDS, την ιογεν ηπαττιδα, την ανεμοβλογι, την ιλαρ κ.α. Καννας ις, λει δεν αποτελε αιτα ανθρπινων ασθενειν. Ειδικ μλιστα για τον covid-19, ισχυρζετραι τι αυτ που οι επιστμονες βλπουν με τα ηλεκτρονικ τους μικροσκπια δεν εναι νος κορονας, αλλ μλλον ...εξωσματα(!).
Εκτς μως απ εξωσματα, ο Kaufman βλπει παντο και τοξνες. Κι αυτς οι μυστηριδεις τοξνες πρπει να αντιμετωπζονται με ...καθαρμος, τελετουργικ και προσευχς. σε που βλπει και «κατοχ δαιμνων» σε διφορες ψυχικς ασθνειες, πως για παρδειγμα η σχιζοφρνεια.
Τα περιοριστικ μτρα για τον κορωνο, και ιδως το lock down, για τον Kaufman δεν εναι παρ μια κατ μτωπον επθεση εναντον της θρησκεας. Και φυσικ αναπαργει κι αυτς τα παιδαριδη για Μπιλ Γκιτς, προγρμματα ευγονικς και τα τοιατα.

Hilde De Smet

Τοτη εδ πλι, ισχυρζεται τι εναι γιατρς απ το Βλγιο, αλλ απ το πρω μχρι το βρδι θα την βρεις στο facebook, να αναπαργει τις γνωστς μποδρες των ψκων. Λω πως «ισχυρζεται» πως εναι γιατρς, διτι στην πραγματικτητα ασκε παραφυσικς και συμπληρωματικς «θεραπεες», εφαρμοσμνη κινησιολογα, παραδοσιακ κινεζικ ιατρικ, αυρηθεραπεα, ομοιοπαθητικ και πουλει βτανα και συμπληρματα διατροφς, Επσης εναι φανατικ οπαδς και πρσβηρα διαφρων περεργων «θεραπευτικν συστημτων», πως εναι το Reiki και οι κποιες παραδοσιακς θεραπεες μγων γιατρν της φυλς Toltec του Μεξικο, οι παραδσεις Q'ero του Περο και οι αντστοιχες «θεραπευτικς» μθοδοι των φυλν του Αμαζονου.
Η δια αποκαλε ψυχικ της μντορα την ιδρυτ του κινματος της «Νας Τξης» και διευθντρια του σατανιστικο εκδοτικο οκου Lucis Trust (μπιστοι του Lucifer),  Alice A. Bailey.

Nils R. Fosse

Τοτους εδ πλι, εμφανζεται ως γιατρς της Νορβηγας. Αλλ το μνο που βρσκεις γι’ αυτν εναι μια φωτογραφα προφλ στο Bergen Private Health Center, που αναγνωρζεται ως «γιατρς κατδυσης». Δεν φανεται να χει δημοσιεσει ακαδημακς εργασες. Τι να σας πω; Για να μην υπρχει πουθεν, δο τιν μπορε να συμβανουν. μυστικς πρκτορας εναι αρατος νθρωπος. Εκτς κι αν εναι υπερρωας της MARVEL.

Elizabeth Evans

Αυτ λει πως εναι συνταξιοχος γιατρς, και ιδρυτς της «Ελεθερης ιατρικς συμμαχας της Αγγλας». Μη με ρωττε τι εναι αυτ η «Ελεθερη Συμμαχα». Καννας δεν ξρει! Το μνο που γνωρζουμε για δατηνα εναι τι χρησιμοποιε κτι περεργες «τεχνικς εξλειψης αλλεργιν», οι οποες αναπτχθηκαν απ ναν χειροπρκτη «γιατρ» και βασζεται στην ψευδοεπιστμη της κινησιολογας. Επσης, εναι λει «γιατρς μιτοχονδριακς δισωσης» και «σμβουλος υγεας ασρματης ακτινοβολας». Πιστο αυγ και κορευτο δηλαδ!

Vernon Coleman

v>Εγγλζος κι αυτς. Συγγραφας πολλν βιβλων και πρην αρθρογρφος σε εφημερδες. Συνωμοσιολγος πολλ χρνια πριν! Την δεκαετα του 1980, ονμασε το Aids «φρσα του αινα». Τρα, λει το διο για τον κορωνο.
Τα τελευταα χρνια, σημαντικο εκδτες αρνθηκαν να εκδσουν λλα ργα του και ο διος αποπμφθηκε  απ τις εφημερδες που εργαζταν, λγω τον εξτρεμιστικν απψεων που εξφραζε. Καννα πρβλημα για τον διο μως. Αφο βρκε κολπκι να τα παρνει χοντρ απ τους αφελες οπαδος του. λα του τα βντεο ολοκληρνονται με μια παρακλση δο λεπτν: «Πετε σε λους τους γνωστος σας να παρακολουθσουν το κανλι μου και να επισκεφθον τον ισττοπ μου, απ που μπορετε να αγορσετε τα βιβλα μου». Τον Σεμπτμβιο κδοσε το τελευταο του βιβλο με ττλο «Covid-19: The Greatest Hoax in History», το οποο και γινε ανρπαστο στις τξεις των «ψεκασμνων». Μεγλη κονμα!

Dolores Cahill

Η Δρ Dolores Cahill εναι μια ακροδεξι λακστρια πολιτικς και μλος του νου κμματος «Ιρλανδικ Κμμα Ελευθερας». Πρωτοσττης σε λες τις βεες διαδηλσεις κατ του εμβολιασμο, κατ του εγκλεισμο, της μσκας, των αντι-κοινωνικν αποστασιοποισεων και των αντι-5G.
Εναι το πρτο τομο σε αυτ το βντεο που πργματι εναι μοριακς βιολγος και ανοσολγος, οπτε μπορε να χει κποια σχετικ ιατρικ ερευνητικ εμπειρα. Τι να το κνεις μως αυτ, ταν ισχυρζεται τι το Covid-19 μπορε να αντιμετωπιστε επιτυχς με βιταμνες D, C, ψευδργυρο και πολλ λλα ασφαλ φρμακα;

R Zac Cox

λλος κι ετοτος πλι! Καμα σχση ββαια η ειδικτητ του με ιος και λοιμξεις. Ολιστικς οδοντατρος και ομοιοπαθητικς δηλνει. Εναι και ιδρυτικ μλος της «Πακσμιας συμμαχας γιατρν», λει. Κατ τα λλα, εξαφανισμνος. Πουθεν δεν βρκα κποιο στοιχεο για το πρσωπ του, για το ργο του, οτε για την «Συμμαχια» του. Να ‘ναι κι αυτς ραγε μυστικς πρκτορας αρατος νθρωπος;

Anna Forbes

Κι αυτ απ την Αγγλα. Ψυχοθεραπετρια. Στο βντεο λει πως εκπροσωπε την «Βρετανικ Συμμαχα Ελευθερας». λλο να αυγ για να κουρψεις. Στο βιογραφικ της λει πως ασχολεται με προσεγγσεις ενεργειακς εξισορρπησης του συστματος Vitali-Chi, Ευφυα, Γιγκα, Ιατρικ (Zhineng) Qigong και Διαλογισμ, Πλασμομνωση, Θεραπεα Σεναρου, Σωματοθεραπεα και Θεραπεα Ενζμου. Κτι λει και για την παραδοσιακ κινζικη ιατρικ τσιγκνγκ, κτι για «ουδετερολογικς θεραπεες», και διφορα λλοι κουλ!

Ralf Sundberg

Καλ, αυτς εναι Σουηδς. Ξρετε, η χρα που ξεπαστρεει τους ηλικιωμνος στα γηροκομεα.

Johan Denis

Ομοπαθητικς απ το Βλγιο. Ετοτος εδ πλι, ισχυρζεται πως το εμβλιο περιχει μικροσκοπικ αυτνομα ρομπτ, συνδεδεμνα με το δκτυο 5G και τεχνικ νοημοσνη, που σε κνει ελεγχμενη μαριοντα.

Moritz Von Der Borch

Καμα σχση με την ιατρικ. Ο τπος εναι απλ νας δημοσιογρφος που ασχολεται με ιατρικ θματα.  τουλχιστον, τσι ισχυρζεται αυτς.

Tom Cowan

Εξ ΗΠΑ ορμμενος. Τοτος εδ δεν τα χει μονο με τον covid-19. Τα χει και με τον ...ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ, καθς λει τι λα τα μεγλα κροσματα ασθενειν στο παρελθν -αλλ και τρα- σχετζονται με την ηλεκτροδτηση. ντε τρα να του εξηγσεις του τπου, τι ο «Μαρος Θνατος» του 13ου αινα, που εξουδετρωσε το μισυ του πληθυσμο της Ευρπης, ταν η πανοκλα, και το κυριτερο, δεν υπρχε ηλεκτρισμς ττε.
Για την πανδημα της ισπανικς γρπης του 1918, φταει, λει, η ανακλυψη των ραδιοκυμτων, και η πανδημα γρπης του Χονγκ Κονγκ το 1968 προκλθηκε με την εκτξευση δορυφρων στο διστημα. Μιλει κι αυτς, πως και ο Kaufman για «εξωσματα» και συγκεντρνει λα αυτ τα επιχειρματα για να καταλξει τι η τρχουσα πανδημα COVID-19 εναι αποτλεσμα της επκτασης του δικτου 5G.

Kevin Corbett

pΙσχυρζεται τι εναι νοσοκμος.  Απ την Αγγλα κι αυτς. Τοτος εδ δεν απορρπτει την παρξη του ιο, αλλ ταν σου λει τι εξαπλθηκε στην υφλιο απ τον Π.Ο.Υ., το μνο που χεις να κνεις, εναι να σηκσεις τα χρια ψηλ. Κατ τα λλα, δεν τον ξρει οτε η ...μνα του!

Carrie Madej

Οστεοπαθητικς γιατρς απ τις ΗΠΑ. Τοτη εδ προβλλει ναν αριθμ πλεστων ψευδν ισχυρισμν, συμπεριλαμβανομνου του τι οι δοκιμς των εμβολων «δεν ακολουθον καννα υγις επιστημονικ πρωτκολλο για να βεβαιωθον τι εναι ασφαλες». Κτι που εναι εντελς ψευδς! Τα εμβλια mRNA, λει, θα μας μετατρψουν σε γενετικ τροποποιημνους οργανισμος αλλζοντας το DNA μας. Ξρετε. Αυτ η απλυτη ανοησα, που παπαγαλζουν λοι οι «ψεκασμνοι».
Και ξρετε ποιο εναι το αστεο; τι λες αυτς τις παλαβομρες, τις λει απ τον Ιονιο, πριν καν υπρξει εμβλιο για τον κορωνο!!! Κι μως, εκενο το βντεο που ανβασε ττε, εχε πνω απ 300.000 viewers, που καναν like στην καταγγελα ενς εμβολου που ΔΕΝ υπρχει!

Kate Shemirani

Νοσοκμα κι αυτ απ τις ΗΠΑ. Τουλχιστον αυτ ισχυρζεται. Τοτη εδ μλιστα λει τι δεν υπρχει καν κορωνος. τι εναι λα ψματα. Και τι η κυβρνηση σχεδιζει μαζικ γενοκτονα, συγκρνοντας μλιστα την Εθνικ Υπηρεσα Υγεας των ΗΠΑ με τη ναζιστικ Γερμανα. Να την πιστψουμε τι εργζεται σε νοσοκομεο και δεν της τραβει κανες το αυτ; Οι «ψεκασμνοι» πντως την πιστεουν.

Sandy Lunoe

Συνταξιοχος φαρμακοποις απ την Νορβηγα. Δεν ξρω πο την ανακαλψαν αυτν. Οτε γιατρς εναι, οτε με καμι σοβαρ παρουσα στο διαδκτυο, οτε τποτα. Φανεται τι χει μπρμπα στην Κορνη.

Boris Dragin

Βελονιστς απ την Σουηδα. Μνο αυτ εναι αρκετ για να πμε παρακτω. Εκτς κι αν θλετε να μθετε τι λνε και οι αστρολγοι και οι καφετζοδες.

Rashid Ali Buttar

Α, τοτος εδ εναι νας Αμερικανς (πακιστανικς καταγωγς), οστεοπαθητικς γιατρς απ το Σαρλτ της Βρειας Καρολνας. Συνομωσιολγος μχρι το κκκαλο και, φυσικ, φανατικς αντιεμβολιαστς. Γνωστς για την αμφιλεγμενη χρση της θεραπεας χηλωσης επ παντς επιστητο, συμπεριλαμβανομνου του αυτισμο και του καρκνου.
 χει διωχθε δο φορς απ το Συμβολιο Ιατρικν Εξεταστν της Βρειας Καρολνας για μη επαγγελματικ συμπεριφορ και αναφρθηκε απ την Υπηρεσα Τροφμων και Φαρμκων των ΗΠΑ (FDA) για παρνομη εμπορα μη εγκεκριμνων και νοθευμνων ναρκωτικν.
Το 2007, ο Μπταρ παραπμφθηκε στο Συμβολιο Ιατρικν Εξεταστν της Βρειας Καρολνας, κατηγορομενος για παροχ «αναποτελεσματικν θεραπειν» σε τσσερις ασθενες με καρκνο. Τρεις απ αυτος τους ασθενες πθαναν αργτερα. Μετ απ δημσιες ακροσεις το 2008, η επιτροπ συνστησε να ανασταλε επ’ αριστον η δεια του Buttar και να του απαγορευτε η θεραπεα παιδιν ασθενν με καρκνο.
Το 2010 οι επιθεωρσεις της FDA αποκλυψαν τι τα προντα της εταιρεας του Buttar (η V-SAB Medical Labs) εναι νοθευμνα σμφωνα με τον ομοσπονδιακ νμο για τα τρφιμα, τα ναρκωτικ και τα καλλυντικ. Το δε 2011, ως αποτλεσμα της πειθαρχικς δωξης στη Βρεια Καρολνα, το Ιατρικ Συμβολιο της Χαβης αρνθηκε στον Buttar χοργηση δειας ιατρικο επαγγλματος.

Kelly Brogan

«Ολιστικς ψυχατρος» η Brogan, σζυγος του ιδρυτ της ψευδοεπιστμης «Anti-vax», Sayer Ji, η οποα μαζ με τον σζυγ της ανβασαν να βντεο «πολλαπλν συνωμοσιν». Ειδικ για τον κορωνο μως, δωσαν πραγματικ τα ρστα τους! Ξρετε, για «κβαντικς κουκδες», μικροτσπς, νοητικος ελγχους, παρακολουθσεις και τα τοιτα.
Στην πρτη γραμμ και οι δο του αυξανμενου πολιτικο-θρησκευτικο κινματος που ονομζεται «συνειδηττητα». Φυσικ εμπορεονται «μελτες», συμπληρματα, εξαγνισμος και τεχνικς ασκσεις αναπνος. Το site τους προσελκει ως και 1 εκατομμριο επισκπτες το μνα. Ν ‘ναι καλ τα κοριδα!

Κωνσταντνος Παυλδης (Konstantin Pavlidis

Μεταφυσικς λει πως εναι και καθηγητς «συλλογικν επιστημν». χι, δεν εναι εδ! Στην Αγγλα μνει. Στο διαδκυο πντως, δεν βρκα κτι γι’ αυτν. Ας μενουμε λοιπν σ’ αυτ που ο διος λει πως εναι. Μεταφυσικς και καθηγητς συλλογικν επιστημν. Ρε, πο πνε και τους βρσκουνε λους αυτος, θελα ν ‘ξερα!

Sherri Tenpenny

Τοτη εδ πλι, εναι μια Αμερικανδα οστεοπαθητικς παθολγος και ακτιβστρια κατ των εμβολιασμν. Ισχυρζεται τι γενικ τα εμβλια προκαλον αυτισμ(!). Εναι συγγραφας τεσσρων βιβλων που αντιτθενται στους εμβολιασμος.
Η κατακραυγ που δχεται λγω των αντιεπιστημονικν εμμονν της, χει μακρν ιστορα. Μλισα, το 2015 ακυρθηκε μια περιοδεα που κανε στην Αυστραλα κατ τη διρκεια μια διλεξης για το θμα, λγω δημσιας κατακραυγς για τις εντιεπιστημονικς απψεις που εξφραζε σχετικ με τους εμβολιασμος.

Senta Depuydt

Ανεξρτητη Βελγδα δημοσιογρφος δηλνει τι εναι, και εκπροσωπε το «Children’s Health Defense» της Ευρπης, μαζ με τον Robert F. Kennedy Jr. Κι αυτ εναντον των εμβολιασμν γενικ. Κι αυτ λει πως προκαλον αυτισμ. Το 2016 μλιστα, οργνωσε το και Α’ Ευρωπακ Συνδριο για τις Βιοατρικς Θεραπεες στο Παρσι. Παρουσασε συζητσεις για την βιολογα του αυτισμο και πως αυτς προκαλεται απ τα εμβλια. Φυσικ, τα βζει και με το εμβλιο για τον covid-19!
Εναι μλος του διοικητικο συμβουλου της «Γαλλικς νωσης για την Ελεθερη Επιλογ στον Εμβολιασμ» και του «Ευρωπακο Φρουμ Επαγρπνησης για τα Εμβλια». Συνεργζεται με πλεστους οργανισμος υπρ της «ελευθερας της υγεας» σε λη την Ευρπη. Ανακατεμνη σε λα η κυρα!

Heiko Santelmann

Τοτος εδ πλι, εναι νας Γερμανς γιατρς που εργζεται στην Νορβηγα. «Γιατρς» τρπος του λγειν δηλαδ, αφο βιοπορζεται ως «εναλλακτικς θεραπευτς», χρησιμοποιντας μια δικ του μθοδο θεραπεας. χει κατακριθε πειρες φορς για τις αμφιλεγμενες απψεις του σχετικ με την υγεα και την ιατρικ περθαλψη. Το 1999, ο Santelmann κλεσε στην Νορβηγα τον Θιβετιαν «γιατρ» Pema Dorjee για να δεξει μια θεραπεα σμφωνα με τις παραδοσιακς αρχς του Θιβτ. Μπορε, λει, να κνει διαγνσεις μνο μελετντας τα ορα του ασθενος με γυμν μτι, συμπεριλαμβανομνης της δυναττητας να κοιτξει τα ορα εν μια γυνακα εναι γκυος χι.
Απ παλι χει σηκσει παντιρα κατ του γλακτος –Ναι, του γλακτος! Σωστ διαβσατε- και οψμως, γινε κι αυτς αντπαλος του εμβολου. Κατηγορε κι αυτς τον Bill Gates, τι ανπτυξε το εμβλιο, προκειμνου να στειρσει, λει, νδρες, γυνακες και αγννητα(!) παιδι.

Μargareta Griesz-Brisson

Γερμανδα νευρολγος. Αυτοπροσδιορζεται ως «ιατρικ εμπειρογνμων» στην εναλλακτικ ιατρικ, συμπεριλαμβανομνης της χρσης ιοντικν ποδλουτρων με κλιανδρο για την απομκρυνση του υδρργυρου, του μλυβδου, του κδμιου, του νικλιου, και ειδικ του αλουμινου απ το ανθρπινο σμα.
Φυσικ εναι κατ της χρσης μσκας, κατ των εμβολων, και κατ των πντων. Εκτς απ τον κλιανδρο φυσικ!

Mikael Nordfors

Σουηδς. Αρνητς της πανδημα κι αυτς. Δεν υπρχουν θνατοι παιδιν κτω απ 15 ετν στη χρα του, λει. Εντξει. Μερικς χιλιδες σκατγεροι μνο πθαναν! Ποιος τους χζει αυτος;

Dr Elke. De Klerk

Απ Ολλανδα ορμμενη η προφτισσα. Και λω «προφτισσα», καθτι πριν καλ-καλ δοκιμαστον τα εμβλια, χει παρατηρηθε, λει, τσο σε ανθρπους, σο και σε ζα, τι προκαλον στερωση σε γυνακες και κορτσια. Γιατ χι και σε νδρες ραγε; Μλλον το εμβλιο εναι μισογνικο, το ατιμοτσικο!

Αυτ λοιπν για τους «επιστμονες» που μζεψαν για να φτιξουν αυτ το βντεο. Το ξρω τι γελσατε με την καρδι σας με λους αυτος τους σκερβελδες, αλλ τα πργματα δεν εναι και τσο γελοα. Και ββαια, οτε και αθα! Για αναρωτηθετε λγο. Πς συνπεσαν λοι αυτο (ψευτογιατρο, απατενες, ακροδεξιο πολιτικντηδες, θρησκπηπτοι δαιμονοκυνηγο, αλλ και σατανιστς νεοεποχτες) να βρσκονται κτω απ την δια ομπρλα; Ποιος τους συντονζει;
Πσες φορς να σας το πω; Αν πργματι υπρχει συνωμοσα σ’ αυτ την ιστορα, αυτ εναι η συνωμοσα των συνωσιολγων. Αυτ κι αν εναι παγκσμια συνωμοσα! Και μλιστα απλυτα οργανωμνη.
Μην ψχνετε το κντρο αναφορς. Εναι παντο! Και κυρως στα σκοτειν γραφεα των Μυστικν Υπηρεσιν. Και τους παρχεται απλυτη προστασα. Αναρωτηθετε, γιατ δεν χει διωχθε ποτ και πουθεν καννας τους; Πς βγανουν τσι απροκλυπτα με τσα χοντρ ψματα και δεν τους ενοχλε καννας;

ΥΓ. Το βντεο που μλις εδατε, σκεφτκατε καθλου που υποτιτλστηκε; Ψξτε, γαμτο μου! Δετε σε ποιο πρακτρικο blog πρωτοδημοσιετηκε. Και ττε θα καταλβετε πολλ...!

14 Δεκεμβρου 2020
Γιργος Ιεροδικονος